Post by anaddedencho on Mar 4, 2022 15:40:24 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Beasts \u0026 Puzzles: Awakening ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Beasts \u0026 Puzzles: Awakening IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ več denarja hack ▞▞▞
▞▞▞ Beasts \u0026 Puzzles: Awakening 2022 version ▞▞▞
Sploh se nisem mogel prijaviti. Nakazalo je nestabilno omrežje, vendar se lahko moje druge igre višjega razreda prijavijo. Veselil sem se igranja te igre. Kakšno razočaranje.
Zabavna igra za izgubljanje časa
Sploh ne morem igrati. Omrežje je nestabilno, poskusite znova in znova in znova in znova
V redu je za to, kar je.
Zaenkrat zelo dobra aplikacija, vendar se sile zaprejo skoraj vsakih 5 minut.. zaradi nje ne morem dokončati nobene misije kampanje
Igra mi je bila všeč, vendar sem moral nadgraditi svoj telefon. Zdaj piše "slaba povezava" in "Ni uspelo dodeliti rojstne točke". Moj internet je v redu, saj sem igral Youtube takoj po tem, ko mi je to povedala igra. Poslal sem sporočilo GM-ju, vendar še nisem slišal ničesar nazaj. Moje zavezništvo bo mislilo, da sem nehal igrati z njimi, ne da bi karkoli rekel😭. Prosim pomagajte.
Privlačno igrajte odlično igro
Beasts & Puzzles: Awakening Rol ijro etiladigan oqw
Igra je sprva ok, vendar iz nekega razloga preprosto ne morem več zmagati 😣
Beasts & Puzzles: Awakening Rollenspel dvwj
Dobra sproščujoča igra.
Ni zasvojen
Beasts & Puzzles: Awakening Fabularne dvi
Podobno kot pri igri, ki sem jo igral, moram znižati cene
Zaenkrat tako dobro.
Home Design: House Decor Makeover Puzzle oyng
Poskrbite za dobro zavezništvo
Hotel sem ji dati 5 zvezdic, vendar mi igra ne dovoli pošiljanja sporočil in me izgine iz igre. Razen teh vprašanj je zelo zabavna igra
Zaenkrat ok, ampak igra zelo zaostaja.
Pravkar sem poskušal dostopati do igre in piše, da je strežnik izklopljen, ne morem igrati. Danes zjutraj je delovalo odlično. Jaz ljubim to igro. Bo to kmalu popravljeno?
Dober koncept, vendar ga ne čutim
Težave z igralci, ki se selijo na prevzem strežnikov, zahtevajo več truda pri privabljanju novih igralcev in njihovem obdržanju
V redu
Všeč mi je ta igra, omogoča enostavno napredovanje. Samo zapomnite si vse različne načine za to.
Ni bilo treba plačati za igranje palec gor
Hmm, všeč mi je to se nikoli ne konča
Zasvojenost, zato bodite pripravljeni na izgubo veliko ur v resničnem življenju
Beasts & Puzzles: Awakening Ролеви svrn
To je res dobra igra, vendar je zelo težko dobiti zlate kovance ali vojake. Da ne omenjam, da ne morete gledati ali izbrati svoje super zveri, kaj šele, da bi jo napajali. Ne rečem, naj bo vse zastonj, ampak pomagaj nam, ubogim, tako, da nekatere stvari narediš zastonj
Vau, ta igra je neverjetna, všeč mi je in pravkar sem jo začel igrati in je neverjetna fantje, všeč mi je, ali vam je všeč?
Denar nikoli ne spi.
Še en klon Empires And Puzzles, vendar poleg tekme 3 zelo drugačen koncept. Premalo prostora za razlago. Samo prenesite in poskusite
Igra je bila močno izboljšana, kar je treba popraviti je, če ste na poti, da se pridružite reliju, če je čas dosegel 0, vas ne bi smeli zavrniti, če niste prispeli, tako da za zdaj 3 zvezdice
Dobra grafika, še vedno poskušam rešiti uganke
Odlična igra za krajšanje časa.
Super dolgočasen.
Še vedno veliko zamika in še vedno ste izgnani iz igre, potem ko ste opravili nekaj različnih nalog v igri, nato pa imate vedno znova težave pri prijavi v strežnik. Prav tako, kdaj bomo igrali igro, ki ste jo prvotno oglaševali?, veste, v podzemni bazi in svetu?
Lažno oglaševanje. Če iščete igro, ki ste jo videli v oglasu med igranjem druge igre, jo boste tukaj težko našli. Ta igra je grozna
Odlična igra. Čudovita grafika.