Post by anaddedencho on Mar 4, 2022 15:31:01 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Sky Warriors: Uçak Savaş Oyunu ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Sky Warriors: Uçak Savaş Oyunu IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hilelere izin ver ▞▞▞
▞▞▞ Sky Warriors: Uçak Savaş Oyunu 2022 version ▞▞▞
Magic Survival Casual uxv
Bence güzel bir oyun
Oyun açılmıyor bence hiç yüklemeyin
İyi oyun.. as dövüşü kopyası.. ama bazı kampanyaları kaçırıyor.. hikaye yok, pvp'de görev yok ve daha fazlası .. çok kötü.. as dövüşü kadar yakın bir oyun ama o kadar da değil..
Oynanış tamam, ama kazanmak için ödeme yapmaktan nefret ediyorum
Nedense Türk'ün oyuncularına karşı bir birlik var.oyun Türk savaş gücü1.72 lık savaş gücü olan Fransız uçağı vuruyor..bir bka yaramaz...Oyunım zayıf diye
Grafikler iyi ve sesler savaş alanı gibi hissettiriyor, genel olarak harika
Ben-->🔪 🩸🩸🤡🩸🩸<-- vahşi yaşam stüdyoları
Merhaba... Başta oyun için teşekkürler.. Harika bir oyun.. Ama.... Güncellemede.. Oyuna ne yaptın? O kadar yavaş yaptın ki... Lanet olası böceklerle dolu.. Uçaklar hareketsiz havada... Gökyüzünde sallanıyorlar... Kıpırdamıyorlar.. Vurmak istiyorsun.. Ama sen cant.. İlk sürüm bu açıdan çok daha iyiydi.... Lütfen.. Düzeltin... Oyun yavaş. Uçakların hareketi gerçek değil... Dayanamıyorum... Ve lütfen.. Uçaklar için gerçek sesler çıkar ve..
Sky Warriors: Airplane Combat Akcija ypl
Oyundan gerçekten zevk alıyorum ama zamanın �'ında bağlantım kopuyor ve bu çok sinir bozucu ve telefonumda böyle davranan tek oyun
Çok güzel oyun. Bu oyunu her zaman sadece mobil seçecek zamanım olduğunda oynarım. Ama bazı sorunlar var. Yani: uçakları yükseltmek bazı bölümlerde pahalıdır, diğer seviyelere geçmek 2 hafta sürer. Lütfen düzeltin. Bu arada çok iyi
Oyun çok iyi ben oynadım çok tavsiye ederim 🇹🇷🇹🇷
Eh, bu eğlenceli ama neden bazı ölümlerden sonra Mücevher ödemek zorundasın bu doz oyunun amacını alt ediyor dövüş öldür geri dönüşü tekrar et garip bu yüzden buna 2 veriyorum
kazanmak için öde
Sky Warriors: Combates Aéreos Acción xztw
oyun mukemmel
Uçağın kontrolleri çok gergin. Açma/kapama düğmesi gibi. Ciddi pürüzsüzlük eksikliği. Joystick baş parmağımdan daha küçük, bu da sorunu daha da kötüleştiriyor. Temel kontroller yalnızca sola ve sağa hafif dönüşler yapmanıza izin verir. Jiroskop ile can sıkıcı gelişmiş kontrolleri kullanmadan yuvarlanamazsınız. Bu konuda 'gelişmiş' bir şey yok. Gyro kontrolleri bile aynı açma/kapama anahtarı uygulamasından muzdariptir.
Hesabım arazim sahasındaki içi oynayamıyorum yardımcı olmaktan memnuniyet duyarım
Duyarlılık modu reklamı gerekiyor ama yine de gerçekten eğlenceli
güzel beğendim
Oyun online oyunu çok vor yüklemeniz tavsiye ederim(mükemmel) çok güzel bir oyun
Bu çok eğlenceli!!! Alışmam biraz zaman aldı ama bir kez yolunu bulduğunuzda gerçek bir uçuşa hazırlanın!
PTP $$$$ PTW $$$$ ekleme yok = $$$$$$ OYNAMA MALİYETİ YÜKSEK. Uçmak, MUD içindeymişsiniz gibi hissettiriyor. Git War Thunder oyna.
En üçüncü sınıf oyun. Nedenini soran olursa? Daha sonra bu oyunu son 4 aydır oynadığımı ve elmas satın almak için kendim için para harcadığımı söylüyorum çünkü elmas olmadan bir dövüşçü satın alamazsınız.Ama her şeyi temizlediğinizde, o hesabı da güvenceye almak zorundalar, ancak onların stratejisi, parayı aldıklarında bir sahtekar gibi davranmak.
Yakıt oyunu bozar.
Ouun çook güzel ben çok beğendim
Bu oyuna çok ama çok sinirleniyorum. Gerçekten bir oyuna girdiğimde, oyun sırasında yakıtımı alıp bana sıfır puan veriyor. Puan alamayınca savaşları nasıl kazanacağız? Bu çok eskiyor. Sorunları çözene kadar bu oyuna para yatırmayın.
Eğlenceli simülatör. Gerçeğinden uzak ama yine de çok eğlenceli
harika
Hava Araçları çok pahalı ve silahlar biz oyuncularız, inşaatçıların bize ödemesi gerekiyor ama onlar silahlara karşı para alıyorlar. Bu etik değil.
Oyun beni otomatik olarak kesiyor..savaş bölgelerinde..Uçağımı kontrol edemiyorum.. rotasında kalmıyor..Sanırım bu oyunda çok fazla yazılım geliştirmesi gerekiyor ya da bilerek yapıyorlar... Şimdilik bu sıfır puanı veriyorum...😡
Kötü oyun çoğunlukla AI tarafından üretilen rakipler. Çatışma modunda, düşman avcı uçakları başlangıçta daima uçuş yolundadır. Füzeleriniz uçaklardan daha yavaştır. Düşman uçakları füzeden kaçabilir veya manevra yapabilir veya aniden döner ve size doğru gelirler. Yük modunda, kendi ekibiniz aniden sizin hedeflediğiniz motoru veya düşmanı hedef alıyor. Her zaman üzerinize füze atan bir düşman uçağı vardır ve sizi tek bir füze ile vurabilir.
Bölüme oyuna sokmuyor
Bu oyunu seviyorum, grafikler en yüksek kalitede. Oynanış harika ve eldeki füze seçimini seviyorum. Destek, hesabımla ilgili bir sorun yaşadığımda hızlı bir şekilde yardımcı oldu. Kesinlikle bu oyunu indirmenizi ve gökyüzünde görmenizi tavsiye ederiz.
스카이 워리어스: 비행기 전투 게임 액션 vveg
Yani iyi olmuş denile bilir biraz oydadimde idare eder 🤨
İyi kontroller! Şimdiye kadar eğlenceli.
Güzel oyun oynuyordukca belli olacak
Wast oyun hiç görmedim. oynamak ve vurmak çok zor
Sky Warriors: Airplane Combat Akcja ofzl
Windows 11'de yayınlayın
Bu oyun berbat, kaçmak neredeyse imkansız ve saldırgan modunda kazanamıyorum, çünkü tüm oyuncularım bot olduğundan, kelimenin tam anlamıyla hiçbir şey yapmıyorlar, teknik olarak tek oyuncu benim ve yeniden doğduktan hemen sonra füze tarafından vuruluyorum, ayrıca bir silahla ateş ediyorum. silah, uçak hızla döndüğü için imkansız, sadece botlar bir şekilde silah kullanmayı başarıyor. Kaldırıldı ve tekrar daha yeni yükleme. Düzenleme: Cevabınız için teşekkürler, bunu düzeltebileceğinizi düşünüyorum! İyi şanslar.
🌹👌🌹
kontrol aim cok kotu, fuzeler vurmuyor, vasat
incir ederer
hiç çalışmıyor
Kontroller çok hassas
Oyun hiç yüklenmiyor. Değişiklik şıngırtısı gibi bir ses çıkarır ve ardından doğrudan uygulama ekranına döner. Bu oyunu tavsiye etmeyin yoksa indirmek için zaman kaybedersiniz.