(Android/iOS) BlockPuz: Wood Block Puzzle Game \u0026 Jigsaw Puzzles zvýšit body hack
Feb 24, 2022 17:41:43 GMT -5
Post by hangiovorbimo on Feb 24, 2022 17:41:43 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ BlockPuz: Wood Block Puzzle Game \u0026 Jigsaw Puzzles ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ BlockPuz: Wood Block Puzzle Game \u0026 Jigsaw Puzzles IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ zvýšit body hack ▞▞▞
▞▞▞ BlockPuz: Wood Block Puzzle Game \u0026 Jigsaw Puzzles 2022 version ▞▞▞
Příliš snadné.
Nenávidím to z jediného důvodu, že se zobrazilo více reklam
方塊拼圖:單機休閒益智解謎拼圖小遊戲 解謎 zon
BlockPuz: Puzzles & Holzblock-Puzzlespiel Geduldsspiele tdu
Miluji tuto aplikaci, protože má více než 1 hru v jedné aplikaci
Hrál jsem to. Je to dobré, ale po několika dnech to nefunguje. Zkoušel jsem to otevřít, ale nejde to otevřít. Tak jsem to odinstaloval.
hra iko poa sana
Špatná verze první superaktualizace virsion
Preferoval bych mít verzi této hry s příběhem, který vám řekne, kde musíte najít dílky a poskládat je dohromady jako scénář únikové místnosti
Nikdy neodpovídá, tmavá stránka. Všechny ostatní aplikace jsou v pořádku.
Právě jsem nainstaloval hru a odehrál 30 úrovní a už mě to NUDÍ. Ach, ještě jedna věc, nesnáším pocit nucení přijmout přidání, dokonce i personalizované!.👎👎👎
Nejprve po úrovni 140 hra začne opakovat stejné úrovně. Za druhé, každá skládačka, první dílek vždy jde na levou stranu a proudí kolem. Není to moc dobře navržená hra, ale má potenciál.
Jednoduše žádné vzrušení
tato hra se mi líbí víc, než když vidím reklamu, není to dobré, protože některé hry, které se zobrazují v reklamě, že nejsou než olny i mene špatná hra, když jsem si ji stáhl a hraji, budu šťastný, protože jsem byl smutný, když hraji, jsem šťastný 🥰🥰🥰😍😍🥰🥰❤️❤️💗💜💜
Hra se mi líbí. Nejsou zde žádné reklamy, [mohl jsem hrát pět minut, ve skutečnosti se to moc nestává.]je k dispozici další 4 hry (nebo více) a já myslel, že tato hra je jen jedna hra ! Je plná překvapení, je také náročná na mysl. Tu hru miluji a je zábavné ji hrát! Doufám, že vývojáři vytvoří ve hře více. Zůstaňte naladěni! Dík!
Miluji tuto hru, není tam mnoho reklam
velmi příjemné, řešení hádanek je zábavné, některé hádanky vyžadují více přemýšlení/zaměření než jiné, skvělý způsob, jak trávit čas.
Hra super, ale otravná stále stejná reklama po každé hře. To mi moooooc vadí.
Tato hra je dobrá reklama, ve skutečnosti není problém, ale příliš mnoho, myslím, že mi hra dvakrát zamrzla a musel jsem restartovat
udělejte prosím fáze „Genius“ obtížnějšími!
Musel to odinstalovat. Přestal fungovat. Když jsem dokončil jednu, šel jsem na další hádanku a obrazovka zčernala. Restartoval hru a obrazovka zůstala černá. Velmi zklamaný. Mělo to také dobré hodnocení.
Stále na úrovni začátečníků, ale o něco náročnější než jednoduché blokové hádanky. Líbí se mi různé tvary a provedení.
Dá se. I ta hra mezi reklamou je celkem fajn...
Teprve začínám hrát,ale vypadá to.na.dobrou hru.
Njchhchjkg signalizuje skladovou přílohu
Závadné rozhraní. Reklamy se začnou zobrazovat po každé druhé hádance, když zasáhnete kolem 8 nebo 10.
Dávám tři hvězdičky, protože obrázky zvířat nebo ptáků přicházejí po třech obvyklých hrách.
docela fajn hra.
synovi se tato hra líbí
zábavná hra se spoustou her, prosím, udělejte z toho více Líbí se mi to
Hills of Steel 2 액션 bhzw
BlockPuz: Wood Block Puzzle Game & Jigsaw Puzzles Teka-teki gxcw
Fantastické!... alespoň v režimu offline.
BlockPuz: Wood Block Puzzle Game & Jigsaw Puzzles Rompicapi dlz
Reklamy na hry, kde jsou ženy ponižovány a muži oslavováni za to, že jsou hulváti
I když se mi tato aplikace opravdu líbí, má mnohem více reklam než většina bezplatných her, které jsem si dosud stáhl. Kromě toho by to byla jasná 5hvězdičková hra.
Celkově je tato aplikace v pořádku, zjistil jsem, že většina hádanek je příliš snadná. Bavila mě matematická výzva jednoho z nich, ale bylo jich tolik a bez varování se objevily přímo uprostřed herního plánu a musel jsem celou minutu čekat, než se přidání zavře. hodně strategicky. Řekl bych, že tato aplikace by byla dobrá pro příležitostnou relaxaci, POKUD omezí přidávání... Nebo alespoň obsahovala časovač pro upozornění na přidání, který by uživateli dal vědět, když se má objevit.
Milujete skvělé koncepty, jako je tento, ale super snadné a tolik reklam. Nestojí za čas strávený stahováním
skvělá hra pro tvary a detaily očí
Je tu puzzle, kde se 2 dílků nedá dotknout...mám jeho snímek
Miluji to!!! jak je to v reálném životě jiné tvary puzzle místo blokového puzzle
Ještě si nejsem jistý, mysl hra, která tě probudí