Post by hangiovorbimo on Feb 24, 2022 17:17:27 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Flight Pilot Simulator 3D ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Flight Pilot Simulator 3D IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ krāpj bezgalīgu resursu ▞▞▞
▞▞▞ Flight Pilot Simulator 3D 2022 version ▞▞▞
Spēlei bija laba grafika, un lidmašīnas šķiet ļoti jaukas, bet vai varat pievienot vairāk kameras izvēles, ir grūti redzēt nolaišanās lidostu, kamēr lidmašīna nolaižas, pievienot vairāk kameras skata iespēju.
Lidojuma pilots simolatpr
Man ļoti patīk šī spēle, bet es gribu lidojumus visā pasaulē un arī kabīni. Arī fizika lielajai lidmašīnai ir salauzta. Grafika laba. Bet ir spēlēt barjeras, kas ir kinda stulbi. Es ļoti vēlētos izmaiņas šajā lidojuma simulatorā. Paldies tev.
Flight Pilot Simulator 3D Jocuri de rol dvg
Tā ir pārsteidzoša spēle un detalizēts lidaparāts, taču es vēlos, lai tajā būtu reālākas avārijas un degvielas patēriņš, tāpēc jums ir jānolaižas, lai uzpildītu degvielu. Turklāt tas sniedz jums atlaides lidmašīnām tikai tad, ja jums nekad nav pietiekami daudz naudas spēļu, un tad, kad jums patiešām ir daudz naudas, tas pārstāj jums piešķirt atlaides. Izņemot to, lieliska spēle, iesaku to visiem.
aquapark.io Action azdp
Ļoti laba spēle! Bet...! Lūdzu, pievienojiet īkšķa pogas, lai kontrolētu astes rievu, lai to nekontrolētu tikai pa kreisi vai pa labi. Kamēr esat pie tā, lūdzu, pievienojiet kabīnes skatu! Es ceru, ka tas ir iespējams! Noteikti dotu 5 zvaigznes!
Flight Pilot Simulator 3D رول پلیئنگ gwg
Lidmašīnas pārvadātāja misijā es izmantoju šai misijas lidmašīnai ieteikto, bet pēc 100 mēģinājumiem misiju nepabeidzu, jo vai nu es nevarēju nolaisties uz klāja, vai arī, ja es nolaidos pašā klāja sākumā, lidmašīna nepalēnināja ātrumu un tā avarēja. gaisa kuģa pārvadātāja priekšā.ABSOLŪTA LAIKU IZNIEKI UN SAVĀ DZĪVE NEINSTALLĒ ŠO SPĒLI. SLIKTĀKĀ SPĒLE, KAS KAD RADĪTA VISĀ VISUMĀ. ES NEKAD NEVIENAM NEIETEIKTU ŠO STULBU SPĒLI. Kaut es varētu novērtēt ar 0 zvaigznēm
Briesmīga spēle, tā vienmēr avarēja. Neinstalējiet!
Forša spēle, bet var pievienot vairāk Lassenger lidmašīnas🙂. Gaisa kuģu pārvadātāji ir pārāk mazi, lai lielās lidmašīnas nosēstos, un visgrūtāk ir tad, kad lidmašīnas degunam kādu laiku jāatrodas kastē. Es ceru, ka tas var būt vienkāršāk, jo es mīlu lidmašīnas un esmu to spēlējis ļoooooti ilgu laiku. Ir ko uzlabot, bet labs darbs!!!!!🙂
Manam mazajam brālim ļoti patīk šī lietotne... es nevaru novērtēt 5 zvaigznes, jo man vēl nav personīgas pieredzes... bet viņš saka, ka tā ir lieliska. Mans mazais brālis es domāju...🙂🙂
Šausmīgi neprecīza spēle, nespēlējama. Mēģinot nolaisties, tie automātiski maina kameras leņķi, lai jūs neredzētu, kurp dodaties. Tie arī liek jums izdarīt neiespējamus pieejas leņķus, un virzošie marķieri jūs atgrūž vairāk nekā palīdz.
labi
Flight Pilot Simulator 3D משחק תפקידים brcp
Ir labi bet nomainīt kontroli nav iespējams !!
Šī spēle pat neielādējas un stundām ilgi rāda melnu ekrānu
Malu attiecība ir izslēgta no sākuma, un pēc tam tā kļūst par neko. Mēģināja dzēst un pārinstalēt. Nav atšķirības. Bet, ja jums patīk spēlēt tādu spēļu simulācijas, kuras nedarbojas, sākot no galvenā ekrāna. Tad jums patiks šī spēle. Esmu pārliecināts, ka tam būtu 5 zvaigžņu vērtējums. Diemžēl man šis spēļu žanrs nepiestāv.
Bet vajag vienu cilvēku!
Ļoti laba spēle, bet jāuzlabo
Nav nekādu iespēju izlaist misiju. Dažas nolaišanās joslas nav iespējams nolaisties. Ir loterija, kas būtībā ir krāpniecība. Kopumā spēle ir laba, taču netērējiet naudu spēļu iegādei.
Flight Pilot Simulator 3D 角色扮演 fmq
Tam nav nekādas jēgas, jo es tikko pieskāros ūdenī vai tamlīdzīgi, bet agri un mana lidmašīna eksplodē
Laba iesakau ieladet
Visapkārt pamata spēle. Maksājiet, lai spēlētu, kad runa ir par jaunu lidaparātu savākšanu. Augstums ir krietni zem reālistiskā, kā arī instrumentu kopas. Tā ir laba spēle, un es uzskatu, ka ar dažiem nelieliem uzlabojumiem tā varētu būt labāka par Air Commander kopā ar citiem simulatoriem. Es tikko sāku, tāpēc kopumā ieguvu 3 zvaigznes, cerams, ka būs vēl vairāk.
Tam ir visu laiku sliktākās vadības ierīces. 1. Es izmantoju planšetdatoru, tāpēc vēlos, vai ir iestatījumi bez nosaukuma piešķiršanas, tāpat kā ritenis vai kreisā un labā bultiņa. 2. Es esmu kreilis, tāpēc es arī vēlos, lai akselerators tiktu apgriezts otrādi, ja nevarat novērst sasvēršanās problēmu. Es atinstalēšu šo spēli, līdz tā tiks novērsta.
šī lietotne ir lieliska, bet degvielas uzpildes misija ir tik sasodīti grūta, ka tāpēc es nedaudz salauzu ekrānu
Nevar atskaņot bezsaistes vadīklas ir slikti black.screen, kamēr atverot lietotni, nepazūd
Šai spēlei ir milzīgs potenciāls, taču tai trūkst pamatinstrumentu, kas nepieciešami jebkuram īstam pilotam, piemēram, attieksmes vai virziena indikatori, bez ILS, degvielas vai standarta navigācijas! Man tas šķita nomākts, skatu (pov) nevar mainīt un bloķēt, es visu laiku vēlos to pārvietot uz priekšu virs lidmašīnas galvas, skatoties uz asti Grafika un animācija izskatījās labi un darbojas stabili
Interesanta
Lidmašīna nedarbojas pēc laika vai spēles
Parastās spēles vadīklas ir vislabākās
Es zinu, ka man patīk spēle, bet tas padara to netaisnīgu tikai vienā misijā. Niršanas sacensību misija. Tas ir tik negodīgi, jo, izmantojot zilā velna lidmašīnu A.K.A, sliktākajai lidmašīnai ir zema vadāmība. Es pat nevaru aiziet uz piekto riņķi, jo ciets kreiss, kas liek lidmašīnai griezties. Lūdzu, padariet misiju vieglāk izpildāmu
Man jau visi līmeņu jau iziet tikai maz lidmašīnas atsākšu no jauna visu spēli labi :-)) nekā Labāka Minecraft PE
Jauka spēle
Šī spēle ir piemērota spēlētājiem, kuri vienkārši vēlas spēlēt lidmašīnas spēli. bet, ja vēlaties īstu lidojuma simulāciju, šī spēle nav paredzēta jums. ekseloratoram nav atpakaļgaitas dzinēju, jūs nevarat kontrolēt abus dzinējus atsevišķi, bremzes ir ļoti vienkāršas, nav manevrēšanas, navigācijas sistēma ir vienkārša un nereāla, un kopējā pieredze ir nepārliecinoša.
Sudiga grafika
Tā jauka spēle. Reklāmu skaits ir ļoti ierobežots. Diezgan daudz lidmašīnu, no kurām izvēlēties. Taču daži izaicinājumi ir ārkārtīgi smagi, un jums ir nepieciešamas īpašas lidmašīnas, kuru iegūšana maksā spēles naudu vai reālu naudu. Lidmašīnas saņemšana misijai varētu aizņemt ilgu laiku. Bet kopumā jauka spēle👍