Post by hangiovorbimo on Feb 24, 2022 17:14:22 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ بلوک جواهر پازل ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ بلوک جواهر پازل IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ کدهای گلد مشکل دارند ▞▞▞
▞▞▞ بلوک جواهر پازل 2022 version ▞▞▞
من این بازی را دوست دارم اما تبلیغات بسیار زیادی وجود دارد. بدون تبلیغات من به آن امتیاز 5 ستاره می دادم. وگرنه بازی خوبیه.👍
خیلی بازی خوبیه 🎮. من واقعا آن را دوست داشتم. این یک بازی ذهنی است. این یک بازی بسیار چالش برانگیز است. برای همین بهش 5 ستاره میدم نه 4 ستاره.....🙏🙏🙏🙏.
حذف برنامه فقط با تعداد تبلیغاتی که بعد از هر دور می آید.. خیلی آزاردهنده
این بسیار خوب، شگفت انگیز و همچنین خیال انگیز است. اما دلیلی که من چهار ستاره داده ام این است که در بین بازی تبلیغات نامناسبی وجود دارد. باید متوقف شود. وگرنه همه چیز برای گذر زمان خوبه.😘🤗l
خوب
پنجره های بازشو بیشتر از جک در کارخانه جعبه. بین هر بازی، دوباره اگر در وسط بازی و گاهی در حین بازی استراحت کنید. در حال نصب برنامه.
یک بازی اعتیاد آور و زیاد تکراری نیست اما صداهایی که می گویند "باحال" و "عالی" را از دست می دهم چرا رفته اند؟ در غیر این صورت هنوز بازی کردن سرگرم کننده است.
زمانی که برای مدتی بازی کردید، به شما اجازه نمیدهد ادامه دهید، گزینههای غیرممکن به شما میدهد، آزاردهنده.
این بازی مشکلی نداره 🙄ولی من دوست ندارم که سطح نداره فقط همینه که تنها چیزی که تغییر میکنه امتیازه 👍
ब्लॉक पहेली गहना पहेली cgw
عالیه حتما نصب کنید
Swordigo Авантуристичке npj
บล็อกปริศนาอัญมณี ปริศนา cuu
هنوز برای اظهار نظر کامل در مورد این بازی زود است. من از تجربه تا کنون لذت می برم. عدم امکان تغییر جهت بلوک ها باعث می شود بیشتر در مورد هر مکان فکر کنید.
Block Puzzle Jewel Mõistatusmängud slo
گیم پلی اعتیاد آور با تبلیغات بسیار آزاردهنده ای جبران می شود که اغلب با آی پی پخش می شوند و حتی زمانی که تصمیم به عدم شرکت در آن گرفته اید، تبلیغات را تکرار می کنند.
عالی عالی حتما نسب کنید
بازی چرت و پرتیه بدرد نمیخوره افتظاح افتظاحه یک ستاره هم زیاده خاک تو سر سازند این بازی بیرشعورا
عاشق گرافیک! بازی کردن عالیه! با تشکر برای یک بازی عالی!
لطفا تبلیغات را حذف کنید
به خوبی طراحی شده است، اما خیلی سریع غیرممکن می شود و با پر شدن صفحه، اشکال غیرقابل استفاده بیشتر و بیشتری را ارائه می دهد. به تنظیمات نیاز دارد تا سطوح مهارت را انتخاب کند، و به جای ارائه بزرگترین بلوک ممکن برای کوچکترین فضای ممکن، به افزودن اشکال جدید با استفاده از *هر** ادامه دهد.
وقت خود را برای دانلود آن تلف نکنید، این بدترین بازی است که تا به حال تجربه کرده ام. تبلیغات نامحدود و مفهوم بسیار ضعیف بازی آن.
من خیلی این بازی را دوست دارم زیرا خواهران کوچکم هر روز لطفاً و من نیز دوست دارم این بازی را بازی کنم.
خوبه فضا کمی رو هم میگیره
برنامه متوسط گزینه های / جلوه های خوب بیشتری در برنامه پازل بلوکی مشابهی وجود دارد که قبلاً بازی کردم.
تبلیغات خوبه ولی خیلی زیاد
تنوع کافی در اشکال مختلف بلوک وجود ندارد، بسیار خسته کننده و خسته کننده است.
بده
بازی پیچ را اضافه می کند و به شما اجازه می دهد قطعات را در جایی که نمی خواهید بیاندازید. بدون خروج ساده با دکمه برگشت.
فکر کنم این بازی برای بقیه سرگرمی باشه چون من دانلودش نکردم ولی سعی میکنم دانلودش کنم ببینم سرگرم کننده هست یا نه به هر حال این بازی سرگرم کننده است، می توانید از من بپرسید که چگونه سرگرم کننده است زیرا من این بازی را در تلفن خاله ام انجام می دهم
هیچ دستورالعملی وجود نداشت. باید بروم جستجو کنم که چگونه آن را بازی می کنید. بازی کردن امری پیش پا افتاده است زیرا نمی توانید قطعات بازی را بچرخانید. از تبلیغات خود صرف نظر کنید، پخش کردن اسپویل است.
بازی خیلی خوب نیست اما ذهن ما را بهتر می کند اما گاهی اوقات بازنده می شویم. افزودنی های زیادی وجود دارد. به طور خلاصه خوب است و گاهی اوقات خوب نیست.
خوب آرامش وتمرکز دارم
اول از همه این بازی خیلی جالبه!!! اما هر وقت بازی من تمام می شود تبلیغات بسیار زیادی وجود دارد بین انجام بازی تبلیغات وجود دارد و فکر می کنم بازبینی من باید 4 باشد 🌟🌟 🌟🌟 متشکرم!!!
این بازی بازی مورد علاقه است زیرا من این بازی را 4 سال گذشته بازی می کنم من این بازی را خیلی دوست دارم و اعضای خانواده من نیز این بازی را انجام می دهند با تشکر
من واقعاً از این بازی برای گذر زمان لذت می برم و این یک بازی ذهنی برای بهبود و مشغول نگه داشتن کودکان برای تکمیل بازی است.
بازی خوبی نیست ولی واسه تلف کردن وقت خوبه
Block Puzzle Jewel Hjernegymnastik kja
خوب است اما تبلیغات خوب نیستند و خیلی آزاردهنده هستند و من دوست ندارم تبلیغات را ببینم زیرا از آن لذت می برم اما تبلیغات همچنان ادامه دارد و ادامه دارد اما شما حوصله نخواهید داشت و به چالش کشیدن آن حتی اگر سطحی نداشته باشم که هنوز می خواهم این بازی
سلام بسیار عالی اما تبلیغاتش خیلی زیاده
😍
می تواند ناامید کننده باشد زیرا صفحه نمایش کوچک است بنابراین به راحتی می توانید خودتان را مسدود کنید
خخته
چرت مثل چی
بدنیس